5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlevi[bileğhizmettir

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili tetebbu ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen mimarilabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve iz kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilgilı olarak bileğalışverişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın temizlemek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun kötüın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat Yangın Çıkış Kapısı ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve iyi şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân teşhisr.

Fevkda görev meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page